Kostrådgivning

 

Vill du komma i bättre balans? Vill du bli av med extrakilon och nå en bättre hälsa? Är du ständigt trött och energilös?

Dagens samhälle ställer stora krav på oss som individer, samtidigt som vi ofta glömmer bort oss själva. Vi ska räcka till för barn och makar,  jobbet, föräldrar, umgänge med vänner och därutöver våra alldeles egna intressen. Samtidigt måste vi hålla oss uppdaterade med nyheter, TV-serier, trender, utbilda oss och hinna träna. Vi äter för dåligt, ofta färdiglagad, processad mat, eftersom vi inte anser oss ha tid att laga maten från grunden. Vi sover för lite och ofta oroligt.

Detta resulterar ofta i bl a viktproblem, orolig mage/tarm, huvudvärk, migrän, sömnproblem, spända muskler, högt blodtryck, diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar. Ofta har vi (framförallt kvinnor)  förstört vår ämnesomsättning genom att jojobanta, dvs pendlat mellan viktuppgång och viktnedgång, vilket gjort att vi lagt på oss ännu fler kilon.

Trots att vi följt de officiella kostråden och ätit fettsnålt enligt tallriksmodellen, lite av varje men inte allt hela tiden, så har vi varken blivit smalare eller friskare.

Nya rön visar att det inte är fettet som är boven i dramat (vi blir ju inte gröna av grönsaker…).

Vill du lära dig mer om hur du uppnår bättre hälsa och balans, kanske i kombination med viktnedgång?

Med lågkolhydratkost/paleo som grund erbjuder jag kostrådgivning både för dig enskilt, eller kanske tillsammans med en partner/vän.

Priser:

  • Enskild kostrådgivning, 780,-/timme inkl moms.
  • I par, 25% rabatt per person och tillfälle.

Innan vi ses skickar jag dig en hälsodeklaration som vi sedan har som utgångspunkt för våra träffar. Det finns inget minimiantal träffar, men räkna med minst ett par uppföljningsmöten. Våra möten kan vara personliga på min klinik, telefonmöten eller över Skype.

Du får lära dig om lågkolhydratkostens grunder, om kolesterol, insulin och andra mättnads/hungerhormon. Vi går igenom hur du äter idag och hur du bör äta för optimal hälsa.