Inspirationsföreläsning om Spiral Stabilisering

Söndagen den 12/2 kl 13-16 kommer jag och min kollega Mia Andersson på BodyCure,  att berätta om vad spiral stabilisering är för något. Du får lära dig hur vi ser på människokroppen utifrån detta perspektiv, hur vår livsstil påverkar oss och vad vi kan göra för att förändra till det bättre. Du kommer också att under handledning få prova på några övningar.

Plats: Styrmansgatan 22

När: Söndag 12/2, 13-16

Kostar: 100 kronor. Fika med tilltugg ingår

Anmälan: anna@annahagge.se

Med spiral stabiliseringsträning menar vi att vi kan hjälpa dig till bl a mindre smärta, ökad rörlighet, en funktionell hållning och en större förståelse för hur människokroppen är tänkt att fungera. Vi hjälper dig till ett naturligt gång- och löpsteg.

Våra nästa kursomgångar startar onsdagen 29/3 (17.45 – 19.45), och torsdagen 30/3 (10-12). Kurserna löper 10 veckor. Är du redan nu intresserad och kanske vill boka en plats, hör av dig till anna@annahagge.se, antalet platser är begränsade.

Vill du veta mer?

http://www.annahagge.se/?page_id=543